Wij zijn montagepartner van Trekhaken.nl

De trekhaken zijn van originele kwaliteit (wij werken samen met Bosal, fabrikant van eerste montage trekhaken), en de vakkundige montage wordt uitgevoerd door een geselecteerd BOVAG autobedrijf. Wij hanteren scherpe prijzen! U kunt goedkoop en eenvoudig uw trekhaak online bestellen. Wij beschikken over een grote voorraad. Vrijwel elke trekhaak is binnen 24 uur beschikbaar in heel Nederland! Een trekhaak bestellen via trekhaken.nl is eenvoudig, maar het monteren ervan is dat natuurlijk niet. Vooral bij de moderne auto�s is het in verband met de elektronica belangrijk dat de trekhaak vakkundig wordt gemonteerd.

Trekhaken.nl werkt samen met geselecteerde autobedrijven.


Deze autobedrijven worden getraind door Bosal, fabrikant van trekhaken, zodat u verzekerd bent van een vakkundige montage. Trekhaken.nl garandeert u een uitstekende service tegen de afgesproken prijs. Eventueel meerwerk wordt altijd vooraf met u besproken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Al onze prijzen zijn inclusief btw. U kunt erop vertrouwen dat wij trekhaken verkopen van originele kwaliteit. Dit houdt in dat ze altijd voldoen aan de veiligheidseisen die de fabrikant van uw auto eraan stelt. U bestelt de trekhaak online. Uw bestelling komt uit bij het door u gekozen autobedrijf. Zij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak voor de montage van uw trekhaak te maken. U betaalt pas na de montage. Geen kosten vooraf! De garage die uw trekhaak gaat monteren staat garant voor de juiste uitvoering daarvan. Trekhaken.nl werkt alleen samen met autobedrijven die bij de BOVAG zijn aangesloten. Onze partners conformeren zich aan de uitspraken van de geschillencommissie van de BOVAG.
Voor meer informatie kunt u kijken op: Trekhaken.nl


Afspraak maken
Accu service Airco service APK Automaat spoelen Bandenservice Chiptuning Distributiesysteem Onderhoud Pechhulp Remmenservice Ruitschade Schade Storingsdiagnose Uitlijnservice

Wij doen alles voor uw auto!

Contactgegevens

Garage Koopman Brouwers
Dorsmolen 4
1771 PA Wieringerwerf

T0227 60 3183
Einfo@koopmanbrouwers.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr.08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
Zondaggesloten

Klanten vertellen

Nieuwsberichten:

Het interieurfilter

Vervang op tijd het interieurfilter van uw auto als u allergisch bent voor pollen of last heeft van hooikoorts. Kies voor een filter die tot 98% van de onzuivere deeltjes tegen-houdt. Kies voor het Bosch-interieurfilter FILTER+!